Nosaltres

La nostra aventura a Sant Antoni de Calonge va començar al 2007, quan decidim crear el nostre propi espai, després d’alguns anys de treballar en balnearis, centres terapèutics i hotels. El nostre objectiu era clar, oferir les millors teràpies i tractaments per al benestar i és per aquest motiu que treballem amb productes sel·leccionats curosament, ens formem en aquelles teràpies que més ens inspiren i seguim investigant contínuament, som un equip viu en constant evolució!

Rosa Domínguez

Els meus inicis es remunten cap allà l’any 1996-97, quan vaig acabar amb il.lusió la meva primera titulació d’estètica. El món de la bellesa m’havia cridat l’atenció des que era ben menuda, però el que sempre m’havia agradat més, era fer sentir bé als altres. Ja de ben petita, feia massatges als meus familiars, i això es porta a dins. D’aquí van seguir altres estudis, i sempre, en tots els meus anys de carrera professional, he procurat aprendre coses noves, sense perdre l’essència que em caracteritza, treballar amb molta dedicació i veure com els clients surten feliços després de passar per les meves mans.

Diplomada en estètica imatge, Màster d’estètica natural, Quiromassatgista, Linfoterapeuta, Diplomada en massatge Kobido, Master The Natural One.

David Gispert

Hola, el meu nom és David Gispert, i em dedico al món de les teràpies i els massatges desde l’any 2000, degut a inquietuts personals i ganes d’ajudar a altres persones em vaig iniciar a l’estudi del Yoga, primer de manera personal, i finalment em vaig estrenar a com a instructor des del 2007. Desde llavors he descobert la meva gran passió. Els meus coneixements en anatomia i teràpies, m’ajuden molt alhora d’encarar les classes més personalitzades, i puc dir amb absoluta fermesa, que em dedico a allò que em fa feliç, i penso que això es transmet a tot aquell que com a mi, ens apassiona el Yoga.

Actualment estudiant SHRI K. PATTABHI JOIS ASHTANGA INSTITUTE. Diplomat en Acupuntura i teràpies orientals (shiatsu, thailandès, tuïna), Quiromassatgista, Linfoterapeuta, Reflexòleg, Diplomat en Yoga Program, Format en low pressure fitness (hipopressius), Mètode hipopressiu Marcel Caufriez, Massatge esportiu, Reiki, Metamòrfic

 

Col·laboradors

Ester Serra Moya

Em presento,

El meu nom, Ester Serra Moya. Ajudo a les persones mitjançant teràpies energètiques i naturals.

Les meves sessions són per persones amb símptomes físics, o alteracions emocionals, esgotament mental, situacions repetitives, que volen netejar desde l’arrel l’origen del seu malestar. També per persones amb ganes d’optimitzar la seva situació, o simplement, per a qui li cridi l’atenció fer una sessió, encara que no sàpiga el perquè.

Durant la sessió, anem a l’origen del desequilibri a nivell energètic, alliberant bloquejos.

Cada sessió és única i diferent, són sessions profundes i subtils, on simplement t’has de relaxar. Anem directes a que puguis sentir els cambis desde la primera sessió.

Les tècniques aplicades:

Saama, Registres Akásics i Canalització, Reflexologia podal, Massatge de Meridians, Sanació Cuántica.