Nosaltres

La nostra aventura a Sant Antoni de Calonge va començar al 2007, quan decidim crear el nostre propi espai, després d’alguns anys de treballar en balnearis, centres terapèutics i hotels. El nostre objectiu era clar, oferir les millors teràpies i tractaments per al benestar i és per aquest motiu que treballem amb productes sel·leccionats curosament, ens formem en aquelles teràpies que més ens inspiren i seguim investigant contínuament, som un equip viu en constant evolució!

Rosa Domínguez

Els meus inicis es remunten cap allà l’any 1996, quan vaig acabar amb il.lusió la meva primera titulació d’estètica, i gràcies a això, vaig iniciar-me al món laboral treballant d’esteticista. Però el món dels massatges m’havia cridat l’atenció des que era ben menuda, el que sempre m’havia agradat més, era fer sentir bé als altres i això es porta a dins. D’aquí van seguir altres estudis, i sempre, en tots els meus anys de carrera professional, he procurat aprendre coses noves, sense perdre l’essència que em caracteritza, treballar amb molta dedicació i gaudir amb la meva passió.

Diplomada en Estètica i Imatge, Màster d’estètica natural, Quiromassatgista, Linfoterapeuta, Reflexòloga, Diplomada en massatge Kobido, Master d’especialització amb transtorns de la pell de The Natural One, Teràpia Craneosacral Biodinàmica, Barres d’acces. Actualment cursant estudis d’Osteopatia.

David Gispert

Em dedico al món de les teràpies i els massatges desde l’any 2000, degut a inquietuts personals i ganes d’ajudar a altres persones em vaig iniciar a l’estudi del Ioga, primer de manera personal, i finalment em vaig estrenar a com a instructor des del 2007. Desde llavors he descobert la meva gran passió. Els meus coneixements en anatomia i teràpies, m’ajuden molt alhora d’encarar les classes més personalitzades, i puc dir amb absoluta fermesa, que em dedico a allò que em fa feliç, i penso que això es transmet a tot aquell que com a mi, ens apassiona el Ioga.

He viatjat a Mysore (India) al SHRI K. PATTABHI JOIS ASHTANGA INSTITUTE. Curs de Ashtanga Yoga amb David Swenson, John Scott,, que m’han aportat una gran experiència pel que fa a la autopràctica i en ajudar als alumnes en el seu autoconeixament.

Diplomat en Acupuntura i teràpies orientals (shiatsu, thailandès, tuïna), Quiromassatgista, Massatge terapèutic, Linfoterapeuta, Reflexòleg, estudis en Reflexologia emocional i dels Chakres, Diplomat en Yoga Program, Format en low pressure fitness (hipopressius), Mètode hipopressiu Marcel Caufriez, Massatge esportiu, Reiki, Metamòrfic…

Col.laboradors:

Eva Suñer

Esteticista amb més de 30 anys d’experiència, experta amb aparells com Laser de Diòde, depilació elèctrica, Radiofreqüència, i micropigmentació de celles, llabis i ulls i Dermapen.

Entusiasta, de tracte amable, sempre a punt d’emprendre nous reptes i amb ganes d’ajudar a les persones a sentir-se millor amb si mateixes.

David Garrucho

Terapeuta en medicina tradicional xinesa, acupuntura, professor de l’escola Acupuntura Wu wei. Practicant de Tai-txi i txi-kung.

Diplomat en acupuntura, màster en acupuntura, Acupuntura Tung, Acupuntura distal Dna i Mpd amb Bob Doane, Acupuntura  en animals, Lifting facial amb acupuntura, palpació abdominal Tung, expert en fitoteràpia koreana Dunam-Natur, tècnica Saam, manopuntura coreana, electroacupuntura, shiatsu namikoshi, terapèuta floral, kinesiologia aplicada al parell biomagnètic..

Prem Mani Kaur 

Professora de Kundalini Ioga per Happy Ioga i avalada per l’associació Prem, Instructora de Ioga per la Generalitat de Catalunya, Professora de Yin Yoga, Coach transpersonal Innerkey i certificada per la ICF, Moon Mother Nivell III per Miranda Gray, Sanació de l’ànima femenina, sintonització amb els arquetips, Mestra i lectora de Registres Akàshics per Silvana Pazos, Mestra de Reiki Osui, Massatgista Atlant per l’escola Nina Llinares, Maia Nadal i iniciada per l’escola Ataraxia. Cristall-terapeuta, Reflexologia podal per CET, assessora de lactància per FEDEGALMA, terapeuta Floral per Centre Devas 8Mèxic). Doula en formació.